fbpx

Balanstri DBS -testi

(Dry Blood Spot Test)

Balanstri Testi on helppo tapa mittauttaa ruokavaliosi sisältämien rasvojen pitoisuuksia elimistössäsi. Balanstri -testi mittaa 13:n rasvahapon (98,5% veren rasvahapoista) prosentuaaliset arvot elimistöstäsi. Testi on luotettava keino mitata monityydyttämättömiä omega-6 ja omega-3 rasvahappoja, tyydyttynyttä palmitiini-, myristiini- ja steariinihappoa sekä kertatyydyttymätöntä oleiini ja palmitoleiinihappoa

Raportti sisältää kattavan tiedon ruokavalion sisältämien rasvojen vaikutuksista tämänhetkiseen terveydentilaasi sekä ohjeita parempien valintojen tekemiseksi tulevaisuudessa.

NABL-akkreditoidun laboratorion laatima pdf-muotoinen sähköinen raportti on anonyymi ja se avataan testipakkauksesta löytyvällä henkilökohtaisella ID-koodilla.

HUOMIOI TÄMÄ NÄYTTEEN LÄHETTÄMISESSÄ: (Ohjeet näytteenottamiseen löydät testipakkauksen sisältä.)

Testipaketista löytyy valmis osoitteella varustettu kirjekuori. Laita näytteenottokortti suojakoteloon ja suojakotelo alumiinipussiin. Suljettu alumiinipussi laitetaan kirjekuoreen. Kirje lähtee Hollantiin kahdella 1.luokan postimerkillä.  Lisää kirjekuoreen omat osoitetiedot vasemmassa yläkulmassa olevan BALANSTRI-logon alle. Balans3 Oy ei vastaa tavallisella kirjelähetyksellä lähetetyistä näytteistä.

LÄHETYSTAKUU:

Balans3 Oy korvaa kadonneen lähetyksen tai puuttuvan testituloksen, mikäli kirje on lähetetty kirjattuna tai siihen on valittu seurantakoodi. Balans3 Oy ei kuitenkaan korvaa näytettä, mikäli suodatinympyröillä ei ole analysointiin riittävää määrää verta tai näyte on ”vanhentunut”. Näyte tulee lähettää 2 vrk sisällä näytteenotosta.

 

TUOTEKUVAUS

Riippumattoman NABL-akkreditoidun laboratorion raportti mittaa: omega-3 indeksin, omega-6 / omega-3 suhdeluvun, sydän- ja verisuonitautien riski-indeksin sekä ruokavalion sisältämien ylimääräisten hiilihydraattien yhteyttä II-tyypin diabetekseen (palmitiinihappo).

Balanstri testipakkaus sisältää henkilökohtaisen ID-koodin, näytteenottokortin, lansetin, suojapussin sekä kirjekuoren näytteen postitusta varten. Näytteenottaminen on kivuton ja nopea toimenpide. Näytteenottamiseen tarvitset muutaman pisaran kokoverestä. 

1. Pakkaus sisältää selkeät ohjeet sekä kertakäyttöisen lansetin verinäytteen ottamista varten.

2. Tulostettava raportti avautuu syöttämällä ID-koodi etusivulla olevaan tekstikenttään.

3. Raportti valmistuu 2-4 viikon kuluessa näytteen lähettämisestä.

Balanstri Testi mittaa neljä indeksiä sekä 13:n rasvahapon pitoisuudet elimistössäsi: 

Indeksit:

1. Omega-3 indeksi 

2. Omega-6 / omega-3 suhde

3. AA / EPA – suhde

4. Diabetes-riski indeksi 


Monityydyttämättömät omega-6: 

Linolihappo – (LA)

Gamma linoleenihappo – (GLA)

Di-homo-gamma-linoleenihappo – (DGLA)

Arakidonihappo – (AA)

Monityydyttämättömät omega-3:

Alfalinoleenihappo – (ALA)

Eikosapentaeenihappo – (EPA)

Dokosapentaeenihappo – (DPA)

Dokosaheksaeenihappo – (DHA)

Tyydyttyneet rasvahapot:

Myristiinihappo – (MA)

Palmitiinihappo – (PA)

Steariinihappo – (SA)

Kertatyydyttymättömät rasvahapot:

Palmitoleiinihappo (PLA)

Oleiinihappo (OA)