fbpx

Terveyskonsepti tulee nyt kauppoihin


+ Palauttaa ja ylläpitää luonnollisen omega-6/omega-3 tasapainon

+ Puhdistetun villikalaöljyn EPA ja DHA

+ Extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit

+ D-vitamiini

+ Balanstri DBS-Testi ( Dry Blood Spot )

+ Mittaa 13 rasvahappoa

+ Diabetes riski-indeksi

+ Omega-6 / omega-3 tasapaino

Balans3 Oy lanseeraa nyt markkinoille Balanstri-tuotesarjan, joka koostuu kahdesta maistuvasta omega-6/3-tasapainoon tähtäävästä Balans-öljystä, DBS- (Dry Blood Spot) analytiikkapalvelusta ja omasta Balanstri-Terveyskanavasta. Balanstri-öljyn maut, Raikas Piparminttu ja Trooppinen Mango ovat saaneet osakseen paljon huomiota nautittavuutensa ansiosta. Tuoteperheen tuominen markkinoille on ajankohtaista nyt, sillä kuluttajia kiinnostavat entistä enemmän erilaiset omega-öljyt ja niiden toimivuuden mittaaminen. Kukapa ei haluaisi tietää onko käytössä oleva ruokavalio tulehdusta edistävä vai sitä ehkäisevä?  Testin helppous, nopeus ja alhaiset kustannukset lisäävät kiinnostusta entisestään. Testin voi tehdä itse kotona ja sen saa haettua jatkossa mm. palvelevasta apteekista, luontaistuotekaupasta tai hyvinvointialan liikkeestä. Nyt on helppoa palauttaa ja ylläpitää luonnollinen rasvahappotasapaino ja rakentaa suojaa tulehdusperäisiä sairauksia vastaan.

– Yksittäisistä hyvinvointituotteista ” omegakolmoset” ovat varmasti myydyimpiä, mutta eivät aina niitä seksikkäimpiä juttuja siellä kaupan hyllyllä. Balanstrin inspiroitunut tiimi lisää pakettiin ripauksen karismaa ja aitoa tekemistä, jotta ihmiset saavat sitä, mitä sijoitetuilta euroilta odottavat, tuloksia.  Meillä on uudenlainen tyyli ja tekniikka lähestyä jokapäiväistä tärkeää aihetta. Suurin osa tiedosta leviää ilmaisen Balanstri Terveyskanavamme kautta, jossa käytössä ovat tunnetuimmat sosiaalisenmedian sovellukset. Liity seuraamaan, show alkaa pian.

Terveyskonseptin päätavoite on saada ihmiset voimaan paremmin muuttamalla heidän rasvahappoprofiiliaan luonnollisempaan suuntaa. Hanke on mittava, sillä arviolta n. 95%:lla väestöstä on rasvahappojen suhteissa enemmän tai vähemmän muokattavaa. Se on peruja mm. ruoan prosessoinnista ja tehoviljelystä. Nykypäivänä tavallisen elämästään nauttivan ihmisen on vaikea, käytännössä lähes mahdotonta saada riittävästä omega-3-sarjan EPA ja DHA-rasvahappoja, joita saadaan pääsääntöisesti merenelävistä. Toisen välttämättömän rasvahapon (omega-6) kanssa ei olekaan sitten ongelmaa, sitä nimittäin on kaikki paikat pullollaan liiaksikin asti.  Balanstri on suunniteltu optimoimaan rasva-aineenvaihdunta  ja sen voi napata mukaan jatkossa muiden ostosten yhteydessä, esim. lähiapteekista tai luontaistuotekaupasta. Mistä itse haluaisit tuotetta hakea? Uutta lähestymiskulmaa koko omega-maailmaan kohtaan haetaan nyt hyödyllisen tiedon levittämisellä helposti ymmärrettävässä muodossa ja vieläpä siellä missä ihmiset ovat. Näin saadaan tuloksia, joita ihmiset janoavat ja elimistö kiittää – Balans3 Oy:n toimitusjohtaja Henri Helskyaho.

Miksi on tärkeää ylläpitää normaalia omega-6- ja omega3-tasapainoa? 

Länsimaissa ruokavalio sisältää paljon enemmän kasviöljyistä peräisin olevia omega-6-rasvahappoja kuin merenelävistä saatavia omega-3-rasvahappoja. Tämä johtaa rasvahappojen tasapainon vääristymiseen ihmisen elimistössä. Epätasapaino omega-6 / omega-3-rasvahappojen välillä on yksi merkittävä syy useimpiin elämäntapoihin liitettäviin sairauksiin. Nämä ongelmat yhdistetään pitkittyneeseen matala-asteiseen tulehdukseen, eli inflammaatioon.

Sekä omega-6, että omega-3-rasvahapot toimivat kehossa hormonien tapaisien signaaleja lähettävien molekyylien (eikosanoidien) lähteinä. Omega-6-rasvahapoista johdetut eikosanoidit ovat pro-inflammatorisia ja edistävät kroonisia tulehduksia. Omega-3-rasvahapoista johdetut signaaleja lähettävät molekyylit taas ovat tulehdusarvoltaan pienempiä ja osa niistä on huomattavan anti-inflammatorisia. Eikosanoidit täydentävät toisiaan monilla eri tavoilla ja siksi niiden välillä on tärkeää säilyttää oikeanlainen tasapaino. Normaali omega-6 / omega-3-tasapaino on tärkeässä roolissa myös eikosanoidien tasapainossa. Korkea omega-6 / omega-3-epätasapaino tukee kroonisia tulehduksia ja siitä on tiedettävästi ihmisille haittaa. Yleinen suositus omega-6 / omega-3-tasapainon arvoksi ruokavaliossa on 5:1 tai alle. Optimaalinen tasapaino on 1:1, mutta tämänhetkinen keskiarvo länsimaissa on noin 14:1, se on huolestuttavan korkea. 

Kaikille ilmainen Balanstri Terveyskanava

Omega-6 / omega-3 tasapaino ja sen tärkeys osana päivittäistä hyvinvointia on verrattain tuttu aihe suomalaisille.  Tietoisuuden lisäämiseen sekä saatavuuden helpottamiseen on rakenteilla kumppaniverkosto, joka koostuu apteekeista, luontaistuotekaupoista ja hyvinvointialan liikkeistä, esimerkiksi kuntosaleista. Tuotteet tulevat jakeluun hyvinvointialan eri toimijoille ympäri maata.  Kaikille ilmainen Balanstri –Terveyskanava koostuu nykyaikaisista sosiaalisen median työkaluista ja ammattilaisista, joiden välityksellä voimme tuoda lisäarvoa ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen. Pääosaa kanavalla näyttelee luonnollisen rasvahappotasapainon palauttaminen ja sen ylläpitäminen sekä Balanstri-kuivaverianalyysipalvelu käyttäjäkokemuksineen. Muut ravitsemukseen ja yleiseen hyvinvointiin liittyvät aiheet ja alan ihmiset tulevat varmasti myös tutuiksi matkan varrella. Kaikki hyvinvoinnista  kiinnostuneet, tervetuloa seuraamaan kanavaa.

Kaikki julkaisut tulevat nähtäville Balanstri Facebook-sivulle. Liity seuraajaksi tästä Terveyskanava FB

Trooppista Mangoa vai Raikasta Piparminttua?

Balanstri soveltuu kaikenikäisille ja se on erittäin helppo nauttia. Mangon maku on hienostuneempi  ja  maukas, ksylitolimainen Piparminttu on raikas, aivan kuten etikettikin antaa ymmärtää. Pitkä ja freessi jälkimaku antaa kaikki mahdollisuudet tulevaisuuden hittituotteen maineeseen. Balanstri annostelu määräytyy aina painokilojen mukaan. Annoslaskuri on kiinnitetty Balanstrin kotisivujen yläosaan ja sieltä on helppo tarkastaa ensimmäisten 120 vuorokauden korotettu annos ja ylläpitoannos. Annolaskuriin pääsee tästä:  Balanstri


TUOTEKUVAUS: Balanstri –  300ml

Balanstri Omega-3+  sisältää puhdistettua syvänmeren kalaöljyä, extra-neitsytoliiviöljyä, D-vitamiinia, sekä vahvoja luonnon antioksidantteja, polyfenoleita.  Balanstri on uusi bioaktiivinen yhdistelmä laajavaikutteisia välttämättömiä syvänmeren kalojen (omega-3) rasvahappoja sekä kertatyydyttymätöntä neitsytoliiviöljyn (omega-9) oleiinihappoa.

  • Balanstri palauttaa ja ylläpitää optimaalisen rasva-aineenvaihdunnan ja antaa suojaa tulehdusperäisiä sairauksia vastaan.
  • Tuote on riittoisa, annostele ohjeen mukaan.
  • Annostele päivittäin, ei kuuriluontoisesti.
  • Voit kasvattaa annosta väliaikaisesti esimerkiksi kovan rasituksen tai sairauden aikana.

Ainesosat : Omega-3- kalaöljy, kylmäpuristettu oliiviöljy, luonnolliset antioksidantit (tokoferolit) ja D-vitamiini.

Ainesosat ja ravintoarvot (20ml)

Energia – Energi……………………………………………………………..……164 kcal/688 kJ

Proteiinit – Proteiner………………………………………………………………0g

Hiilihydraatit – Kolhydrater……………..…………………………………..…….0g

Rasvat – Fett…………………………………………….………………………..18,33g

Rasvahappokoostumus – Fettsyrasammansättningen

Tyydyttyneet rasvahapot – Mättade fettsyror... ………………………………..4077mg

Kertatyydyttymättömät rasvahapot

– Enkelomättade fettsyror.……………………………………………………….9148mg

Omega-9……………………………………………………………………………7278mg

Monityydyttymättömät rasvahapot

– Fleromättade fettsyror.…………………………….……………………………4823mg

Omega-6……………………………………………………………………………700mg

Omega-3……………………………………………….……………………………3766mg

C20:5 (EPA)…………………………………………………………………………2118mg

C22:6 (DHA)……………………………………….……………………………….958mg

Flavonoidit (polyfenolit)

Flavonoider (polyfenoler).……………………………………………..…………..5mg

D-vitamiini D-vitaminer.…………..…………………………………..……………15mcg


Tuotesarja on kehitetty yhteistyössä Hollantilaisen BioActri B.V -yhtiön kanssa, jonka analytiikasta sekä maakohtaisesta raportoinnista vastaa Islantilainen OHO ehf -niminen yhtiö. Tavoitteenamme on toimia esimerkkinä kansainvälisten toimijoiden keskuudessa jakamalla kiinnostavaa tietoa omega-rasvahappojen – ja tasapainon lisäksi myös muista terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä sekä erilaisista hyvinvointia edistävistä ja kasvavista trendeistä. 

Tervetuloa mukaan seuraamaan terveyskonseptia! 

Kysy lisätietoja:

Balans3 Oy

Sinikalliontie 4,

00620

Espoo

Tule jälleenmyyjäksi:

Jätä yhteystietosi tänne, niin otamme piakkoin yhteyttä

Jätä tästä yhteydenottopyyntö

info@balanstri.fi  tai  +358 400 214 778